Bakgrundskontroller

För beställning av bakgrundskontroller besök vår kundportal

Bakgrundskontroller

Bakgrundskontroll vid rekrytering

I samband med nyanställningar rekommenderar vi alltid att man gör en bakgrundskontroll av slutkandidaterna. Syftet med kontrollen är att verifiera att lämnad information är riktig och att det inte finns några allvarliga risker med att anställa personen i fråga. Vi har utfört bakgrundskontroller i olika sammanhang sedan 2004 och våra medarbetare att stor vana och erfarenhet av att utföra kontrollerna. Samtliga av våra konsulter har en polisär bakgrund och arbetar också med utredning av oegentligheter och förbyggande företagssäkerhet. Vårt grundutbud består av tre olika paket, men vi anpassar gärna kontrollernas innehåll efter kundernas önskemål.

bas1

Bakgrundskontroll

BAS

Vid en Baskontroll kontrollerar vi bl.a. personalia, ekonomi, körkortsbehörighet och rättsliga ärenden. Kontrollen lämpar sig för alla medarbetare med begränsad tillgång till känslig information och begränsat ekonomiskt ansvar.
.

Leveranstid:
Normalt inom 3 arbetsdagar

utokad1

Bakgrundskontroll

UTÖKAD

Innehåller utöver BAS, kontroll av i fler offentliga källor samt CV-verifiering och verifiering av lämnade referenser. Lämpar sig för medarbetare med stor tillgång till känslig information och/eller ekonomiskt ansvar som t.ex. mellanchefer och IT-personal etc.

Leveranstid:
Normalt inom 5 arbetsdagar

fordjup1

Bakgrundskontroll

FÖRDJUPAD

Innehåller samtliga uppgifter i BAS/UTÖKAD kompletterat med fler uppgifter från ytterligare offentliga källor samt fördjupning av vissa andra kontroller. Lämpar sig för kontroll av personer i ledningspositioner t.ex. vd, ekonomichef, styrelsemedlemmar mm.

Leveranstid:
Normalt inom 10 arbetsdagar